Sol, vind och vatten.

 

 

Igår hade vi en underbar dag! Jag, Fredrik, Linn och Mikael. Vi började med att åka ut till Ljungskile där det var ståhej i staden med marknader, löparlopp, loppisar och mycket folk i rörelse. Älskar det! Och solen strålade från en klarblå himmel när vi intog bäste uteserveringen hos CAFÉ FLORA. Där drack vi iskaffe, åt kanelbullar och diskuterade sommarens semesterresor medan det kändes som om vi befann oss runt medelhavet snarare än i Sverige. Vädret igår var helt magiskt och jag älskar vad personalen på Flora gjort med uteserveringen – så himla vackert och inbjudande!

 

När solen sedan kändes för varmt tog vi en sväng i butiken SPRUDLA och kikade på vackra ting innan vi åkte några hundra meter ut till havet för att ligga som sälar utspridda på klipporna och bada i det uppfriskande blå. Fantastiskt! När Sommarsverige levererar finns det ingen plats jag hellre skulle vara på.

Dagen avslutades sedan hemma med sushi, mängder av iskallt myntavatten och en film (The Accountant – tips!!).

 

Och nu? Nu ska vi snart upp till motionsspåren för ett träningspass och sedan hoppas jag på mer sol, bad och glassätande.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *