Att snart ha midsommarhelg.

 

Bilder från Pinterest.

 

Och så blev det torsdag eftermiddag och långhelg! Så fantastiskt skönt. Denna vecka har varit lite kaosartad då jag i måndags insåg att jag bara hade 4 dagar kvar på kontoret innan semestern och jag hade typ 1 miljon saker att slutföra. Jag går ju inte på semester förrän v.28 men hela nästa vecka är jag i Skåne och jobbar och veckan efter det är jag uppe i Stockholm. Så idag var sista dagen på kontoret på 5 veckor och med tanke på att nästa vecka både innehåller den årliga photo shoot:en och vår stora inköpsmässa för brudkläder i Malmö så kan ni ana att jag haft häcken full, minst sagt.

 

Men nu: helg! Och midsommarhelg dessutom. Min absoluta favorit bland högtiderna och i år ska jag fira den tillsammans med Fredrik, Linn, Mikael, Emil, Sandra och lilla Ella. Och ungefär 1 ton mat, jordgubbar och rosévin. Så himla fint! Och ikväll ska jag förbereda morgondagens dessert, köpa vackra midsommarblommor och även hinna med middag hos svärföräldrarna innan uppladdningen för morgondagen. Så pepp!!

 

Vad ska ni göra imorgon?

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *