Träningstights från Aim’n Sportswear och Stronger.

 

 

Ett av de mest populära inläggen på bloggen är inlägget jag gjorde för drygt 1 år sedan kring mina favorit-träningskläder. Själv älskar jag ju träningskläder och skulle med lätthet kunna shoppa 2-3 nya par träningstights i månaden. Favoriterna? De kommer såklart från AIM’N SPORTSWEAR och STRONGER. Båda märkena hittade jag av en slump via Instagram för något år sedan och det var framförallt de härliga printen som gjorde att jag valde att beställa. Att grundarna till båda märkena dessutom är unga svenskar gör ju det hela också lite extra roligt.

 

Dessa tights hade jag gärna burit 24/7 om jag haft möjlighet. De är SÅ sköna! Och utöver att de är supersköna, att de levereras i riktigt snygga färger och mönster är det bästa av allt: de är inte genomskinliga! Vet inte HUR många tights jag stått i provrum och testat och gjort det klassiska “böja-mig-framåt”-testet för att se om man kan urskilja trosorna genom tyget eller ej. Och många gånger har jag blivit besviken (till och med på etablerade märken som Nike och Adidas) då byxorna är på tok för genomskinliga. Jag menar; hur kul är det egentligen att joggaren bakom dig i löpspåret eller killen bakom dig i gymmet ska se dina trosor genom byxorna? Inte särskilt uppiggande skulle jag vilja säga. Men dessa byxor är kanon! De tillverkas av ett tyg med ”inbyggt vitt undertyg” (finns säkert något fancy namn för detta) som gör att oavsett vilka akrobatiska rörelser du gör på träningen så urskiljs ingenting under. Och det speciella tyget gör också att byxorna sitter kanon och formar benen/baken på ett smickrande sätt. Älskar detaljen på tightsen från Aim’n där en markerad ”flik” bak på rumpan formar baken snyggt. Inte för att just DET är det viktigaste, men kan man utöver att känna sig bekväm även få en snygg bakdel i byxor är det en fördel, om ni frågar mig.

 

Jag har just nu 6 stycken tights från Aim’n och 3 stycken från Stronger. Alla lika fantastiska på sitt sätt och jag älskar hur träningskläderna får mig att känna mig glad och längta efter träningen. Heja duktiga entreprenörer som fyllt ett hål i marknaden med dessa byxor! Vanligtvis bär jag strl M eller strl 38 på byxor men på mina tights från Aim’n har jag strl S och på de från Stronger har jag både S och M (skulle nog säga att M sitter bättre på mig där, då strl S är ganska låga i midjan). Är verkligen supernöjd med alla tights och kan verkligen rekommendera dem om du tröttnat på slappa, genomskinliga träningsbyxor.

 

Övrigt som syns på bilderna: Svart tröja med luva från SOC, ljusgrå t-shirt från Aim’n, vita sneakers från Nike, turkosa träningsskor från Salomon, orange:a träningsskor från Nike och även ett par från Asics, hörlurar från SudioSweden, solglasögon från Nividas & keps från New Era.

 

(och nej, jag är inte sponsrad, vill bara förmedla något jag älskar)

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Träningstights från Aim’n Sportswear och Stronger.

 1. You look GREAT in both brands and I do love the inspiration and when you post about this workout related stuff 🙂
  I have ordered some tights from AIMN myself, but must say that the are not a great fit for my body. A little too tight around the waist and tummy (probably because its not perfectly trained and flat).
  I normally use a size M in workout pants, but too me they seem small in size.
  I also ordered one pair from STRONGER but returned them as I also found them to be small in size and not exactly what I’d expected. I do love the design of both brands, but just not the fit and material. Have recently discovered two American brand called NUXACTIVE and Jalaclothing both which I totally love, and in same price range.
  Guess there’s something for everyone :o)
  But great post, love it 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *