Full rulle.

 

 

Alltså, att bo på slott, spatsera omkring i vackra miljöer, se fantastiska klänningar, snygga modeller och befinna sig i mathimlen varje kväll är verkligen en dröm. Men alltså OJ vad jobb det varit! Förutom att springa runt och knappt hinna gå på toaletten mellan 07.00 – 22.00 på dagarna har jag också suttit med mail till sent in på natten för att ordna sådant som behövts på kontoret.

Så idag. Idag är jag lite trött, om man säger så. Trött men lycklig för vi har precis i denna stund avslutat 4 dagars fotografering och det har ändå varit MAGISKT! Har jobbat med så fantastiska människor i mitt team och bilderna blir sagolikt vackra. Så tacksam för att jobbet man lägger ner i slutändan blir 200% bra.

 

Bjuder ovan på lite bilder från de senaste 24 timmarna och om en liten stund ska jag gå ner och äta lunch. Sedan ska jag packa bilen full av klänningar och köra till Malmö för mässjobb fredag-lördag-söndag.

Men alltså, KRONOVALLS VINSLOTT. Vilket ställe!!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *