Österlen ♥

 

 

Igår när vi var klara med fotograferingen var det dags för mig att åka mot Malmö och mässjobb under helgen. Och att bila genom Österlen alltså? Bland det vackraste jag kan tänka mig! För även om vädret igår var gråmulet och blåsigt var ändå utsikten från vindrutan magisk. Fält efter fält med röd vallmo, vita prästkragar och den blåaste blåklint. Som svensk sommar i ett vykort och jag tog svängen förbi stranden vid Ystad och beundrade de skummande vågorna och den pudriga stranden en stund innan jag åkte hela vägen till Malmö. Österlen alltså, kanske Sveriges vackraste plats?

 

Och idag? Idag är jag i Malmö. Och efter ett tidigt träningspass på hotellets gym och frukost var det dags att inta mässhallen och färdigställa allt inför helgens bröllopsmässa. Så idag blir det jobb till långt inpå småtimmarna, men med kaffe i handen och vackra brudklänningar som utsikt ska det nog gå bra, det här också.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Österlen ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *