Asiatisk nudelsallad.

 


 

Älskar att äta ”matiga sallader” till semesterluncherna och åt i Stockholm en riktigt god asiatisk nudelsallad. Denna försökte jag göra en kopia av förra veckan och tyckte jag lyckades riktigt bra. Roligt med annorlunda smakar på salladerna!

 

Du behöver:
Glasnudlar (eller äggnudlar) för 4 port
Salladskål, strimlad
Salladslök, tunt skivad
Rädisor, skivade
Gurka, urkärnad och skivad
Bladspenat
Edamamebönor
Skalade, färska räkor (jag använde burkräkor, men det var inte lika gott, så färska (eller frysta, tinade) räkor rekommenderas)
Sesamfrön

 

Dressing på: Kinesisk soya, fisksås, sesamolja, pressad lime, honung, chilipulver (kommer tyvärr inte ihåg mängden av allt, men blanda efter behag och prova dig fram – kan inte gå fel!)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg