Norge, alltså ♥

 

 

Och så var vi hemma igen! Hemma efter några fantastiska dagar i Norge tillsammans med de människor jag gillar allra mest. Vi har vandrat i ösregn, dimma, klarblå himmel och stekande sol. Vi har fiskat och ätit nyfångad makrill och sej till middag. Vi har sovit i tält ikläda underställ, fleecetröja och mössa om nätterna. Vi har bestigit toppar och gofikat i solen med oslagbara utsikter och tagit kvällsdopp i iskallt fjordvatten.

 

Ja, Norge. Du har sannerligen levererat, i år igen, och jag är så tacksam över att ha dessa dagar i min semesterpott. Fler bilder (och en film!) kommer. Men just nu ska jag ut och njuta solskenet på västkusten. Hoppas ni har det bra ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *