Bakom kulisserna – Reebok.

 

 

Välj HD-kvalitet

 

Och så har jag äntligen klippt ihop lite material från inspelningsdagarna med Reebok!

Vi var som sagt vad uppe i Stockholm under 4 dagar i början av juli för detta reklamjobb, jag och syrran. Och vi spenderade dagarna med att bli fotograferade, inoljade (fejk-svett) och med att göra ungefär 450 sit-ups medan kamerorna rullade. Två dagars fotografering och en heldags filmande blev det totalt och det var så fruktansvärt roligt! Hela teamet var fantastiskt och Felix och Hugo (de manliga modellerna) var lika hysteriskt roliga, de också. Ett underbart gäng och 4 oförglömliga dagar. Ovan ser ni lite klipp från veckan och jag längtar redan till våren 2018 då det färdiga materialet släpps!

 

 

4 kommentarer till “Bakom kulisserna – Reebok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg