Dags för nya bågar.

 

 

Mina älskade Saint Laurent-bågar jag bär börjar tyvärr göra sitt. Dagligt användande i 3 år har satt sina spår och då det även var dags för en ny synundersökning för mig så passade jag även på att spana in lite nya bågar på SYNSAM när jag ändå var på gång.

Det finns så otroligt många bra optiker och glasögon idag på marknaden, men personligen älskar jag bågarna och glasen från Synsam. Har köpt budget-varianter på bågar från andra butiker som känts rangliga och skeva redan efter någon veckas användning så därför lägger jag hellre en slant extra och får kvalitét som jag kan räkna med (fast tycker ändå man borde få någon slags subvention på glasögon – sjukt kostsamt i längden!).

 

 

Hur som helst. Jag lånade med mig 5 par hem i förra veckan som jag har provat åtskilliga gånger till olika kläder, frisyrer och så vidare. De bågar jag väljer kommer trots allt jag bära varje dag i 2-3 år framöver och då gäller det att välja bågar som känns rätt. Och efter att ha konsulterat med Fredrik, syrran, mamma, pappa och inte minst mig själv kom jag tillslut fram till vilka jag ska ha (fast hade gärna beställt alla 5, SÅ SNYGGA!).

Vilka det blev? Ja, det får ni se inom kort.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Dags för nya bågar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *