Nya bågar.

 

 

Säg hej till mina nya bågar!

Hämtade ut dessa igår och satte på mig dem direkt, nyfiken på såväl hur designen skulle passa mig och hur den nya styrkan på glas skulle kännas. Och första utvärderingen efter 24 timmar är att jag är mycket nöjd. Den nya styrkan på glasen gör att jag har syn som en örn och ser knivskarpt på långt håll (är närsynt) och inser att mina gamla bågar nog verkligen hade gjort sitt. Dock är det alltid en omställning med ny styrka och man känner sig smått vimmelkantig de första dagarna innan öga “vant” sig vid den nya styrkan. Och bågarna då? De är från SYNSAM och märket på dem är GUCCI. Formen på dem är nästan identiska mina föregångare från Saint Laurent (se HÄR). Tycker att formen passar sitta ansikte så bra så ville inte riktigt byta, men tycker att färgen på de nya är riktigt vacker och ser fram emot att bära dessa till olika kläder och frisyrer.

 

Japp, nya bågar alltså. Så pepp!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Nya bågar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *