Och så kom hösten på riktigt.

 

bilder från PINTEREST

 

Igår kändes det som den första riktiga höstfredagen. Grått ute, regn och gula löv som blåste ned på en grå asfalt. Även om jag tycker om hösten så tycker jag den kom något för tidigt i år. Saknar de där varma dagarna i september då det finns möjlighet till kvällsdopp och kaffe på någon uteservering inlindad i mjuka filtar. Tycker den grå himlen, regnet och lövens nedfall kan vänta ytterligare några veckor, om ni frågar mig.

 

Men häpp. Höst alltså. Och jag spenderar den här hösthelgen hemma på Skaraborgs slätter. Åkte hit igår efter kontorstid och ska spendera fredag-lördag-söndag här tillsammans med familjen. Och idag? Idag står svampplockning på schemat och det låter som en mysig förmiddag – att spendera timmar i skogen, leta svamp och dricka kaffe ur termos.

Hoppas du får en fin dag!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *