Hemlagat äppelmos och timmar kvar till deadline.

 

 

God morgon hörni! Idag till frukost blev det en skål med naturell yoghurt toppad med riven kokos, chiafrön och hemlagat äppelmos. Äppelmos alltså, hur gott? Och dessutom vansinnigt enkelt att göra. Till denna omgång skalade jag och hackade 6 stycken äpplen som jag fått av en kollega, lade dessa i en kastrull med 1 dl vatten och lät koka i ca 10 minuter tills äpplena blivit mjuka. Sedan tillsatte jag 2msk strösocker och 1/2 tsk äkta vaniljpulver. Sedan var det klart!

 

Och med frukost i magen ska jag nu dra mig mot kontoret, det är sista dagen innan deadline idag och de tidigare timmarnas övertid i veckan har förhoppningsvis gjort att dagen blir inte fullt så kaotisk som den brukar, haha.

 

Vi hörs sen!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *