Ett steg närmare lugg.

 

 

Igår var jag äntligen hos frisören! Och efter att ha fått jag-måste-klippa-lugg på tankarna för cirka två veckor sedan var frisörtiden verkligen efterlängtad. Och bästa Malin påbörjade projekt lugg! Då jag i dagsläget har en ganska markerad mittbena så ville vi inte klippa lugg rakt av, risken att jag skulle se ut som Nick Carter på det glada 90-talet (LÄNK) var för stor. Så vi började med en såkallad gardinlugg som vackert ramade in ansiktet och gav hela frisyren en skön 70-tals känsla. En lugg som jag också ska lära mig att föna rätt och så småningom sakta få bort den markerade mittbenan jag sportar just nu. Och vet ni? Jag älskar det! Så himla nöjd med en liten förändring och detta känns också som ett bra steg närmare lugg, för då får jag tid att vänja mig också.

 

Efter frisörtiden hade jag hoppats på en tidig eftermiddag och njuta sensommarsol på någon uteservering på stan. Men operation #fulltkaos pågick fortfarande på kontoret med det sista innan deadline så det var bara för mig att åka tillbaka och hjälpa till med det sista. Men nu? Nu är allt klart. Vilken känsla alltså, och lagom till fredag dessutom: det här måste firas!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Ett steg närmare lugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *