Septembersol och tedrickande.

 

Tröja – H&M / Klocka – LARSSON&JENNINGS / Glasögon – SYNSAM (Gucci) / Armband – INGNELL JEWELLERY / Ringar – Köpta i London

 

Efter att ha arbetat med #projektkaos och sluproduktion på kontoret denna vecka och sammanlagt spenderat cirka 72 timmar framför datorn så kände jag igår att det var dags för 24 timmar datorfri tid. Och oj så välbehövligt det var! Speciellt när vädret bjöd på det finaste höstväder man kan tänka sig; hög luft, klarblå himmel och solsken.

Jag och Fredrik bestämde oss för att spendera så mycket som möjligt av dagen utomhus och bland annat gick vi till mitt favoritcafé i stan (CAFÉ YERBA) och satt i deras lummiga innergård bland äppelträd och vildvuxna blomster. Där delade vi på en gigantisk chokladboll och drack persikosmakande te medan solens sken igenom mellan trädtopparna och gjorde det förvånansvärt varmt, trots kyla i skuggan. Älskar denna oas mitt i stan där vi som bor i lägenhet får en känsla av trädgård och då platsen bara ligger ett stenkast från där vi bor så smiter jag gärna dit så ofta jag kan, speciellt när solen skiner. Och igår njöt jag extra mycket. Av en ledig lördag, solsken och en härlig känsla i kroppen av en lyckat lämning av magasinet.

 

 

Och nu? Nu ska jag alldeles strax ut igen. Det vankas tipspromenad med bästa Emilie. Haha älskar tipspromenader, de får mig att känna mig som 5 år och 65 på samma gång.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Septembersol och tedrickande.

    1. Ja, alltid roligt att hitta nya smultronställen som dessutom ligger utanför Göteborg, hoppas du får möjlighet att besöka Café Yerba någon gång 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *