Loafers & Mules.

∼ innehåller adlinks ∼


 

1 – DINSKO / 2 – ZARA / 3 – & OTHER STORIES / 4 – ZARA / 5 – TWIST & TANGO / 6 – & OTHER STORIES 

 

Efter att ha provat varianterna från DinSko i kollaget ovan för några veckor sedan blev jag helt BESATT av dessa skor, men då de inte fanns i min storlek var jag tvungen att gå på webbshops-jakt för att finna några likvärdiga. Och webbshopparna verkligen svämmar över av dessa skor. I skinn, läder, mocka och med fantastiska detaljer. Snyggast är förmodligen så kallade ”mules” (som man bara sticker in foten i, se variant 6 i kollaget) men då mina fötter kräver lite mer fotriktiga skor så behöver jag även stöd för hälen. Beställde faktiskt ett par för några dagar sedan som jag ska hämta ut på posten om en stund, spännande! Håller tummarna för att de passar för då får de följa med ut på stan redan ikväll. Ska nämligen möta upp min favorit Emilie för att fira fredag och en lyckad utgivning av magasinet. Härligt!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *