Lördagsshopping, vad köpte jag?

 

 

I lördags ägnade jag någon timme mitt på dagen åt att strosa runt i stan. Besökte de lokala butikerna klämde på nyheter hos kedjorna, doftade på parfymer och besökte vår saluhall. Himla mysigt med lit egentid på stan och naturligtvis besökte jag min favoritbutik SOUL. Älskar utbudet av kläder och accessoarer och dessutom är ju personalen där cirka hur mysig som helst. Efter lite beslutsångest om vad som skulle få följa med mig hem föll valet tillslut på en plommonlila blus från Selected Femme. En färg som känns väldigt mycket “höst” för mig och som passar väldigt bra till alla mina favoritsmycken i guld.

 

Så japp, en blus fick bli lördagens fynd. Även om jag också var ruskigt nära på att köpa med mig en päls i leopardmönster också. Men häpp, kanske nästa gång.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *