Att vara en ambassadör för staden.

 

 

Igår kväll var jag på ett så himla trevligt mingel. För några veckor sedan blev jag kallad till ett möte där jag blev tillfrågad om att vara ambassadör för staden. Och jag som älskar att visa upp smultronställen tyckte att detta var världens chans och tackade givetvis ja. Jag menar, vem vill inte vara ambassadör för staden man bor i och göra dena ännu bättre?

 

Så igår samlades vi alla ambassadörerna, eller Uddevalla-influencers som vi också kallas. Vi är totalt 10 stycken som tillsammans ska sprida positiva vibbar genom vackra bilder tagna på platser i staden där vi liksom highlight:ar det vi gillar bäst. Ett väldigt trevligt koncept, om ni frågar mig. Och ja, igår träffades vi alla för första gången för att lära känna varandra, dricka bubbel, fotograferas och äta middag. Väldigt kul att träffa alla ambassadörerna och lära känna dem – det var ett mycket härligt gäng och vi nördade in oss på foto-prylar, morgondimma, diskussioner om uteserveringar och mycket annat. En otroligt trevlig kväll som för tillfället fick mig att glömma bort lite bekymmer på jobbet.

 

Och just det, bilderna som vi ambassadörer tar kommer landa på ett specifikt promotion-konto för Instagram och det hittar ni HÄR.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *