Att ha haft en skitdag men att avsluta den mer positivt.

 

Kappa & halsduk – Lindex (gammal) / Jeans – Gina Tricot / Väska – Mango

 

Hallå på er!
Alltså usch vilken stressig dag jag haft på jobbet. Idag var det inte den där vanliga tids- och deadline-stressen som jag annars kan tycka om utan idag var det olika besked jag fick som skapade stress på annat håll. Avskyr när saker och beslut ligger i andras händer. Jag? Jag kan med glädje låsa in mig och jobba häcken av mig, men när beslut och arbete hänger på andra så blir jag så extremt stressad när det inte blir som planerat. Avskyr det.

 

Men häpp. Jag ska försöka ruska av mig den olustiga känslan och istället ta en kort promenad, rensa tankarna och ladda inför ikväll. Då är jag nämligen inbjuden till kick-off med ett nystartat Uddevalla-Influencers-gäng. Mingel, fotografering och middag står på schemat och det ska bli riktigt trevligt!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *