När kreativiteten får utlopp.

 

 

Åh, ikväll har jag gjort något jag längtat efter! Nämligen målat! Jag fick ju ett staffli, penslar, färg och canvasdukar av Fredrik i födelsedagspresent men jag har (om jag ska vara ärlig) varit dålig på att avsätta tid för målandet. Men nu kände jag att kreativiteten behövde få utlopp så jag packade upp penslar, färg och duk och satte igång. Jag har ju ett väldigt kreativt jobb, men mycket av det kreativa handlar där om digitala versioner och ibland kan jag sakna att få greja med händerna. Ofta tar kreativiteten utlopp genom matlagning, bakning, inredning eller annat. Men då och då älskar jag också att pyssla. Göra fotoböcker, måla, slå in paket etc. Och idag målade jag.

 

Drack flera koppar kaffe, lyssnade på akustisk musik och målade i tre timmar. Så fantastiskt härligt och det, om något, är meditation för mig. När jag målar lever jag verkligen i nuet och tänker inte på något annat än det jag håller på med. Nu är jag ju ingen mästerkonstnär precis, men jag älskar det kreativa och möjligheten att utvecklas utan gränser.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *