Vägen mot en mer rörlig kropp.

 

 

Igår kväll var jag på yoga. Eller ja, ’Body Balance’ som passet egentligen heter och som är en mix av yoga och tai chi. För några veckor sedan bestämde jag mig för att få in mer rörlighetsträning i mina träningsrutiner och inte enbart fokusera på styrka, uthållighet och explosivitet. Så en gång i veckan går jag på ’Body Balance’. Och det är så himla bra! 60 minuter rörlighet och stretch som står på schemat följt av 10 underbara minuter med avslappning. Målet är att köra varje vecka (så gott jag kan) fram till nyår och sedan se om det gett något resultat på min rörlighet och om det möjligtvis kan förbättra min stela bröstrygg som bråkar då och då.

 

Japp, vägen mot en rörligare kropp och mindre smärtsam rygg. Med rörlighetsträning en gång i veckan och ett besök hos naprapaten var 5:e vecka känns det som en bra start. Imorgon eftermiddag har jag också bokat in thaimassage och ska testa det för första gången sedan min Thailandsemester 2009. Riktigt pepp på att se vad jag tycker om det!

 

Men först: torsdag och dags att cykla iväg till kontoret!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *