Lunch på Uddewalla Saluhall.

 

 

Idag mötte jag och Fredrik upp Emil, Sandra och lilla Ella på en lunchdejt. Vi besökte UDDEWALLA SALUHALL för en dagens lunch, kaffe och ta-ikapp-senaste-tid. Så himla trevligt att ses över lunch, tycker jag! Har ju väldigt sällan möjlighet att luncha på restaurang på en vardag så att göra det en solig lördag var perfekt. När dessutom jag fick göra det med det finaste av sällskap var det en tiopoängare. Dagens lunch till ära bestod av en väldigt god fiskgryta och till efterrätt serverades blåbärspaj med vaniljsås och kaffe. Så himla gott! Efter lunchen tog vi sedan en kort sväng på stan och besökte lite butiker innan vi skildes åt, glada över timmar tillsammans och en riktigt trevlig lördagslunch!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *