Att ha Marrakech att se fram emot.

 

Ett av tre hotell vi ska bo på

Bilder från Pinterest

Bilder från Molly Rustas (marknaden och det andra hotellet vi ska bo på)

Bilder från We are 365

 

Vet ni? Om två veckor åker jag till Marocko – Marrakech! Ska dit med Bröllopsmagasinet och fotografera bröllopsmode inför nästa utgåva. I vanlig ordning är det jag som är projektledare och jag har satt samman ett team och en moodboard som är riktigt fantastisk! I en veckas tid ska vi vara på plats och jag ser fram emot att skapa magi bland terrakottafärgade väggar, färgglada kuddar och gömda dörrar. Kommer fotografera ungefär i 4 dagar och sedan har vi 2 dagar ledig tid där jag ser fram emot att besöka marknader och gå bananas på tingeltangel och vackra tyger.

Såklart ligger det mängder av jobb bakom (och under) en sådan fotografering och planeringen är inte alltid en dans på rosor. Men om jag ser fram emot Marrakech? Oh yes!

 

Har någon utav er kanske varit där, i så fall: vad får man inte missa?

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha Marrakech att se fram emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *