Söndagspromenad, däckbyte och 1-års kalas.

 

Kappa – Kappahl / Halsduk – Lindex / Jeans – Gina Tricot / Boots – Rieker

 

Söndagsmorgon och efter frukost ska jag och Fredrik ut på söndagspromenad i kylan. Vi har minusgrader här på västkusten idag och det är riktigt krispig luft ute så jag ser fram emot att pälsa på mig varma kläder och känna kylan mot kinderna. Efter promenaden väntar 1-års kalas för lilla Ella och sedan ska vi byta däck på bilarna. Minusgraderna gör det halt på morgnarna och det känns som att det är rätt tid för däckbyte nu.

Vad ska du göra idag?

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Söndagspromenad, däckbyte och 1-års kalas.

  1. Avundas inte minusgraderna! Här i Frankrike är det 18 grader idag, vindstilla och strålande sol! Så det blir uteträning, kaffe i trädgården och en skön promenad efter lunch.

  2. Här i Göteborg startade jag dagen med ett gympass och sedan en sväng på Frölunda torg för lite shopping. Sen måste det ju bli en promenad i det vackra vädret. Solen lyser från en klar himmel men inga minus dock. Ha en fin söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *