Snapshots från en dag i Marrakech.

 

 

Lite blandade bilder från dagen, ni som följer mig via Instagram (@annastormphoto) har sett en del bilder där och på stories och här kommer några tagna med kameran. Och alltså, wow! Vilken dag det har varit. Teamet är helt fantastiskt, klänningarna vackra och platsen vi fotograferar på magisk. Går inte annat än att vara tacksam!

 

Nu har vi precis avslutat fotograferingen för dagen och jag ska slänga mig i duschen innan det vankas middag på hotellet. Imorgon ska vi ha en dag off och slappa vid poolen innan vi checkar ut från detta hotell och in på ett annat magiskt. Vi hörs mer imorgon fina ni ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Snapshots från en dag i Marrakech.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *