En arbetsdag på Palais Namaskar.

 


 

Sent blogginlägg idag, men det har varit full rulle från morgon till kväll. Vi anlände ju som sagt vad till Palais Namaskar igår eftermiddag. Och alltså, wow! Även detta hotell, likt Palais Aziza som vi bodde på innan är vansinnigt vackert. Sådär nypa-sig-i-armen-vackert och det är verkligen fantastiskt att få uppleva platser som dessa.

Efter rundvandring och middag igår gick vi och lade oss i vår egna villa(!). Bor i ett av hotellets villor/palats som heter Pool Palace och som är så pampigt att det inte är klokt. Här sov vi sött inatt och vaknade sedan tidigt av klockan som ringde för jobb. Modellerna samt hår- och makeupartist var uppe långt innan tuppen och förberedde dagens första looks och medan solen sedan gick upp fotograferade vi 4 olika looks på olika locations. Sedan avnjöt vi frukost i solen och fortsatte sedan arbetet under dagen. Och vilken arbetsdag sen, med dessa miljöer går det inte annat än att skapa magi och hela teamet jag har med mig är underbart – kunde inte tänka mig bättre människor att spendera en arbetsdag med. Fantastiskt!

 

Ovan ser ni lite snapshots från vår dag och jag ser fram emot fler kreativa dagar. Men nu: dags för sängen. Hoppas ni har en fin lördagskväll ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “En arbetsdag på Palais Namaskar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *