Poolday.

 

 

Idag har vi haft en dag off från arbete och det här med att jobba och vara ledig varannan dag har visat sig vara ett lyckat koncept, för då får man mycket gjort samtidigt som man får välbehövd vila däremellan. Och idag? Idag har vi hängt vid poolen. Vi startade morgonen tidigt med ett besök på resortens fitness-center där vi avverkade ett härligt träningspass. Sedan väntade frukost i solen följt av timmar vid poolen. Och alltså, hur fantastiskt är det inte att ligga i bikini när man läser om snöstorm i Sverige? Underbart!

Så idag har vi haft poolhäng. Och så har jag typ räddat livet på en kvinna som fick en oväntad allergisk reaktion och andnöd av något hon ätit. Jag (och halva mitt apotek i bagaget) kom genast till undsättning och såg till att hon fick både kortison, luftrörsvidgande och en lugnande hand och som tur var gick det hela bra, men usch alltså – man blir bra påmind om sin egen allergi och utsatthet i det hela när sådant händer. Tur det finns mediciner. Som tack för räddningen bjöd kvinnan och hennes sällskap oss på valfria drinkar.

 

Så jag, idag har jag haft poolhäng, druckit drinkar och räddad livet på en schweizisk kvinna. Livet på en pinne. Och så har vi dessutom hunnit checka ut från Palats Namaskar och in på ett nytt, megafantastiskt hotell. Men mer om det imorgon för nu väntar sängen. Hoppas ni har det bra där hemma ♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg