Utflyktstips – Kärrstegens Gård.

 

 

Strax utanför Ljungskile ligger denna butik; KÄRRSTEGENS GÅRD. Det är ett ställe som, jaa… huserar lite av varje. Om vi säger så. Låt er inte luras vid den första anblicken på den förfallna fasaden, inuti ryms cirka hur mycket fint som helst. Vackra blommor och blomsterarrangemang, prydnadssaker, pynt, kläder, dekoration och mycket mycket mer. Här finns så himla mycket grejer! Personligen kan jag tycka att det blir lite rörigt med så mycket prylar på en och samma yta och har svårt att se skogen för alla träd, om jag nu ska använt det uttrycket. Men lyckas man sålla lite bland sakerna finns det verkligen mängder av gobitar på detta ställe.

Och på tal om gobitar – i huset bredvid så ryms också ett café och en delikatessbutik där du kan äta en enklare lunch, dricka espresso och handla med dig olivolja, kryddor, choklad och annat gott med dig hem.

Ja, Kärrstegens Gård. Ett perfekt utflyktstips såhär i juletider!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Utflyktstips – Kärrstegens Gård.

  1. Ja, jösses vilket ställe! Vi gjorde en tur dit förförra julen. Det allra största intrycket gjorde nog undervåningen med bord, blommor, mossa o jord, saker hängande i taket att huka sig under, ljus överallt o nästan lite dimma inne i rummet..som ett sagolandskap. Hade det inte varit så litet hade jag gärna spenderat all tiden där. Nu blev jag nästan lite sugen på att åka dit igen..

    1. Ja, det är verkligen ett häftigt ställe med alla saker och lite ”mystisk” stämning 🙂 Hoppas du får möjlighet att besöka ”butiken” även i dessa juletider 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *