Novemberkvällar.

 

 

Hej från soffan! Sitter och betalar räkningar, redigerar bilder och peppar inför den helkroppsmassage jag tydligen lovat(?) Fredrik ikväll. Vi har ju en massagebänk hemma sedan jag gick utbildningen för att bli diplomerad massör för ca 6 år sedan och denna bänk är inte direkt flitigt använd, om vi säger så. Men i något svagt ögonblick lovade jag visst massage och nu är det liksom upp till bevis om jag kommer ihåg något jag lärde mig, haha.

Men innan dess ska jag greja klart på datorn och jag njuter av kvällskaffe under tiden och blickar ut genom fönstret och ser alla adventsstjärnor i grannfönstren. Ska nog kila upp på vinden imorgon kväll och inventera i vad som finns och vad jag vill införskaffa inför pyntningen på söndag. Ja, så får det bli.

 

Men nu; räkningar, bilder och massage. En helt OK onsdagskväll, ändå.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Novemberkvällar.

 1. Hej Anna, du har verkligen en fantastisk blogg. Älskar variationen på inläggen och hur du formulerar dig i text. Du inspirerar mig med din livsglädje. Det känns som att du verkligen tar vara på tiden.
  Det skulle vara roligt om du hade en frågestund igen som jag vet att du haft tidigare 🙂

  1. Hej Linnéa!
   Åh tack snälla du för dina fina ord – dessa värmde verkligen ♥ Självklart kan jag ha en ny frågestund på bloggen! Håll utkik i nästa vecka 🙂

   1. Tyckte också att det var roligt att se lite rörligt material som dina vloggar, kanske kommer det fler om du har tid och lust? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *