Palais Namaskar – Marrakech.

 

 

Efter att ha bott två nätter på charmiga PALAIS AZIZA så var det dags för oss att packa väskorna och transportera oss till nästa hotell. På något mirakulöst sätt så fick taxi-chauffören in 8 stora resväskor, 8 handbagage, några påsar med kläder och alla oss 8 personer in i en(!) taxi. Och vi färdades genom ökenlandskap tills vi kom fram till nästa paradis: PALAIS NAMASKAR. Och det är liksom vid sådana här tillfällen; när jag ser hur hela mitt team springer ur taxin, ropar ÅH och AH och Kolla Här! samtidigt som de flänger upp mobiltelefoner och kameror för att fånga allt på bild som jag verkligen känner att jag lyckats. Att planera en fotografering som denna kräver så ofantligt mycket jobb och på riktigt så har jag under hösten legat sömnlös några nätter med oro inför hur allt ska ordna sig inför denna resa till Marrakech. En oro som nu i efterhand jag inser att jag haft helt i onödan. För resan till Marrakech, ja den var en sådan himla stor succé.

Efter att ha blivit serverade kaffe och bakelser i hotellets reception blev vi sedan visade till vårt palats. Alltså ja, ni läste rätt. Palats. Vi bodde på resortens ”Pool Palace” och hade alltså ett helt palats för oss själva (det ni ser på bilderna ovan med stor, guldfärgad kupol på taket). Och om jag hade hört mycket ÅH och AH innan var det ingenting mot vad jag fick uppleva när vi låste upp dörrarna. Inne i palatset fanns 4 stycken sovrum, 3 gigantiska badrum, en uteplats, en privat pool och stora solbäddar. Jag hann tyvärr inte få så många bilder inifrån palatset innan 16 resväskor öppnades och ett smärre kaos välde ut över golven. Men ja, ni kan tro att det var vackert!

På några sekunder gjorde vi oss hemmastadda och vi spenderade totalt 3 dagar på denna resort och fotograferade bröllopsmode, åt goda middagar och njöt av den fantastiska arkitekturen. Palais Namaskar är verkligen överdådigt och hela atmosfären andas rent, exklusivt och elegant. Så himla häftigt att få uppleva även om jag tror att charmen på Palais Aziza tilltalade mig mer.

Men ja, Palais Namaskar, alltså. Ett paradis och jag är så glad över att få ha tillbringat några dagar där och dessutom fått möjlighet att ta dit världens bästa team.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Palais Namaskar – Marrakech.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *