Pepparkaksbak, ledig dag och frågestund.

 

 

Alltså åh, god morgon på er! Vet ni vad? Idag är jag ledig! Jultokig och decemberälskare som jag är så har jag tagit några onsdagar ledigt i december för att njuta jul så mycket jag bara kan! Och idag är jag alltså ledig och planerar in lussebullsbakande, julpyntande och mycket annat. Ska spela in en ny VLOGG idag så ni ska (i efterhand) få följa med mig på min lediga dag.

Och den lediga dagen började med firande igår då jag och favoriterna samlades för det årliga julbaket. Och vi bakade pepparkakor, drack glögg, åt pepparkaksdeg och sedan avrundade vi kvällen med lutfisk-middag och nybakat vörtbröd som finaste Emilie svängt ihop. Så himla mysigt! Älskar kvällar som denna.

 

 

Häpp. Dags att starta den här dagen med en långpromenad. Tänkte förresten att vi skulle köra en frågestund igen. Så om ni har någon fråga till mig, vad som helst – så skriv frågan i kommentarsfältet nedan så ska jag samla alla svaren i ett eget inlägg sedan ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Pepparkaksbak, ledig dag och frågestund.

 1. Vad/vem inspirerar dig? Har du någon förebild?

  Tycker att du har ett väldigt sunt tänk när det gäller träningen, har du något mål för träningen? Planerar du gympassen i förväg eller kör du det du känner för den dagen?

  Spenderar du mycket tid med mobilen? Tycker själv att det är svårt att låta bli att kolla ofta på Instagram, Facebook osv.

  Har du några morgon- eller kvällsrutiner?

 2. Några samma frågor som ovan: vad är ditt mål med träningen? Själv måste jag ha mål och jag är den som driver mig själv hårdast framåt 😊

 3. I am amazed at how you seem to be able to eat lots of cake and still be super slim, that must be nice.
  How many times a week do you train and do you do things like “tapas” (I think they are called) to burn more calories?
  Have had a long period with not or almost zero motivation for training, but I know its just a matter of getting started, so any kind of inspiration like ideas for small passes would be nice.
  Also I was wondering how tall you are?
  Very nice blog I always check in to see what you’ve been up to. And its never boring because you vary what you write about. I also like you blogs about style/your style -very nice.
  Greetings from Copenhagen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *