Andra Advent – Give Away.

 


 

Glad andra advent fina ni! Vad gör ni idag? Själv har jag hunnit med en liten promenad, redigerat en video och ätit god lunch. Om en liten stund ska jag och Fredrik åka och köpa gran (så pepp på det!) och sedan väntar middag hos svärföräldrarna. Men innan vi åker iväg har det blivit dags för den andra adventstävlingen och en fin Give Away till er, mina fina läsare.

Och i denna lucka är det ingen mindre än BAGAREN & KOCKEN som är fin samarbetspartner och ni har i denna lucka möjlighet att vinna 6st av de populära vitvinsglasen från Iittala (LÄNK). Glasen är fantastiskt vackra och jag förstår hur de har blivit sådana klassiker, älskar designen! För att vara med och vinna dessa glas behöver du endast lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan. En lycklig vinnare dras sedan på fredag (15 december) kl 08.00.

 

Lycka till!

 

 

Vill du se fler fina julklapps tips, kika in på Bagaren & Kockens hemsida HÄR eller Instagram HÄR.

 

 

45 kommentarer till “Andra Advent – Give Away.

 1. I det enkla ligger det vackra..det stämmer så bra med dessa glasen. Passar till både en festligare dukning med full galadukning och till bara det där goda glaset vitt när man väl kommit hem efter jobbet, sparkat av sig skorna och håller på att laga till fredagsmaten. Vi har glasen för rödvin och skulle gärna komplettera dem med vitvinsglasen.

 2. Verkligen fina!! Stilrena och de skulle passa fint hos oss i vårt nya boende💫✨Högst upp på önskelistan ska dessa stå!

 3. Har dessa glas sedan tidigare och tycker de är så fina och passar verkligen till alla dukningar. Skulle gärna utöka min samling då vänskapskretsen utökats de senaste åren.

 4. När jag blir vuxen har jag sagt att jag ska ha,
  vinglas från Iittala.
  Åren har gått och fortfarande saknas glasen på mitt bord,
  därför hoppas jag dessa vinna med mina enkla ord!

 5. Å dessa glas har jag önskat mig ett bra tag, men inte slagit till…än. provar att tävla hos dej först. Håller tummarna och önskar dej en fin kväll. Kramar

 6. Ååå, de är så vackra! ✨✨Stilrena, det är vår melodi. Har kikat på dessa länge så jag är gärna med och tävlar. ✊🏻

 7. Ja, jag tycker också att de är väldigt vackra.
  Hoppas att din december känns glittrande och fin, att julen får vara en ljuspunkt för dig.
  Kram!

 8. Önskar Dig en fin andra adventsvecka 🌲. Stilrena och klassiska glas att avnjuta ett iskallt glas Chardonay tillsammans i goda vänners lag. Tack för en trevlig och inspirerande blogg med utsökta bilder i en härlig blandning av flärd, mat och vandringsbilder. 😄

 9. Åh, jag älskar iittala i alla dess former! Min stil, enkelt stilrent snyggt och hållbart.
  Känns så exklusivt att dricka ur! Önskar mej dom, och håller tummarna att min önskan slår in.🎁God Jul

 10. If your heart is in your dream, no request is too extreme, when you wish upon a star, as dreamers do…
  Sätter guldkant på både den enkla vardagsdukningen och den fina festmiddagen. Classy!
  Julkramar från Malmö

 11. Iittala, en framgångssaga,
  vill gom och öga behaga.
  Hårt arbete, kvalitetskrav
  ett mycket vackert glas gav.
  Jag upplever finess, elegans
  i dryckens porlande dans,
  nosa, smutta, glädjas åt färgen
  och värmas ända in i märgen!

 12. Åh, wow, dessa vinglas är så fina❤️
  Vi har sedan länge tröttnat på våra gamla Chataue, men inte fått tummen ur…
  Detta skulle ju nästan vara för bra för att vara sant att få byta ut de gamla mot dessa nya fräscha glas… Vilken fin julklapp det skulle bli!!!❤️

 13. Kul att fastän man är en sån där som aldrig vinner något kan man ändå inte låta bli att kommentera. Hoppet är väl det sista som överger en eller vad är det man brukar säga 😉 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg