Julbord på Bjertorp Slott.

 

 

Igår kväll var det dags för årets första julbord! Jag var vansinnigt pepp på julbord och hade längtat efter detta cirka hur länge som helst. Och igår var det alltså dags för julbord på ståtliga BJERTORP SLOTT. Jag, Fredrik och Emilie åkte från västkusten och på slottet mötte vi upp Linn, Mikael, Emelie, Martina och Erik. Och vi var ett festklätt och peppigt gäng som sågs. Jag var kvällen till ära klädd i kjol från Zara, t-shirt från Gina Tricot (länk), guldiga tingeltangel, väska från Pipols Bazaar och skor från Zara (länk).

 

Vi inledde julbordskvällen med glögg och mingel innan vi slog oss ned vid bordet och började frosseriet. Vi körde på en bra taktik i år och orkade äta hela 4 tallrikar av det dignade julbordet innan vi kastade in handduken. Alltså, jag älskar julbord. Maten absolut, men hela konceptet med att ses finklädda och samlas vid långbord och prata högt över borden och avhandla samtalsämnen högt och lågt medan man med jämna mellanrum berömmer maten och trycker in en sillbit till i munnen. Genialt!

Och vi hade det så himla trevligt igår. En härlig mix av människor och mat. Just den kombinationen är den finaste jag vet i livet.

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Julbord på Bjertorp Slott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *