Torsdagskväll, musikhjälpen och tävling!

 

 

Hallå torsdag kväll! Sitter just nu i vardagsrummet och myser till den gnistrande granen, och så äter jag pepparkakorna jag dekorerade igår och lyssnar på MUSIKHJÄLPEN. Musikhjälpen, alltså. Så himla bra – och viktigt! Själv önskar jag låtar för fullt och hoppas att ni också är med och bidrar. En kan inte göra allt, men alla kan göra något ♥

Och på tal om att göra något så vill ju jag, tillsammans med Bagaren & Kocken även ge något till er, nämligen 6st vackra vitvinsglas från Iittala. Sista timmarna att tävla pågår just nu och har du missat tävlingen hittar du den HÄR.

 

 

Häpp, dags att hämta några pepparkakor till och krypa längre upp i soffan. Hoppas ni mår bra!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *