Julbordshelg och en vinnare av vinglasen från Iittala.

 


 

Och så blev det fredag eftermiddag och jag är precis hemkommen efter en 50-minuters promenad från kontoret. Denna helg vankas det inte mindre än 2(!) stycken julbord, och så ska jag baka julgodis och slå in paket – bästa uppladdning inför julafton. Redan ikväll är det dags för helgens första julbord och denna gången är det med arbetskollegorna som jag ska äta sill, dricka snaps och prata alldeles för mycket om hur ofantligt mycket jag älskar mat. Trevligt! Sitter just nu halvt svettig efter den raska promenaden och funderar på vad jag ska ha på mig. Kanske kör jag på samma kombo som jag gjorde förra helgen (se bild ovan) eller så blir det plisserade byxor och blus alternativt klänning. Haha, jag får se vad jag hittar. Men först: dusch och försöka locka håret.

 

Och så måste vi ju dra en vinnare också i denna tävling (LÄNK). Och vinnaren som vinner 6st av dessa vinglas är…. Lovisa A! Stort Grattis (du har fått mail).

Tusen tack för alla fina kommentarer, blir så himla glad och önskar jag kunde ge en liten present till var och en av er. Men på söndag kommer det i alla fall en ny tävling där en ny läsare får chansen att vinna, men fram tills dess: njut fredag! Puss o Kram.

 

 

1 kommentar till “Julbordshelg och en vinnare av vinglasen från Iittala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg