Tredje Advent – Give Away.

 


 

God morgon fina ni och glad tredje advent! Idag är det faktiskt bara 1 vecka kvar till julafton och jag hoppas att ni har möjlighet att njuta av julen, värmen och glädjen som den (förhoppningsvis) för med sig. Jag njuter för fullt denna årstid och att ständigt lyssna (och se) på Musikhjälpen gör att hela kroppen fylls utav en enorm värme från alla givmilda personer där ute och detta är verkligen en årstid fylld av omtanke.

Och ja, på tal om omtanke. Det har nu blivit dags för den tredje luckan i min ”adventskalender”. Denna gången är det ingen mindre än smyckesmärket EMMA ISRAELSSON som är samarbetspartner och står bakom denna lucka. Jag har länge tyckt hennes smycken är helt fantastiska och efter att ha träffat Emma under en mässa tidigare i höstas förälskade jag mig i kollektionerna ännu mer. Vilken fantastisk tjej och vilka vackra smycken!

I min tredje Give Away vill Emma ge en utav mina läsare möjligheten att vinna deras bästsäljare; Duvhalsbandet (LÄNK). För att ha möjligheten att vinna detta halsband vill jag att du skriver en kommentar nedan om du önskar halsbandet i guld (LÄNK) eller silver (LÄNK). En lycklig vinnare av halsbandet dras sedan på fredag (21:a december).

 

Lycka till ♥

 

 

Vill du se fler fina julklapps tips? Kika in på Emma Israelssons hemsida HÄR eller Instagram HÄR.

 

 

71 kommentarer till “Tredje Advent – Give Away.

 1. Åh så fint ❤️ Ger mig associationer till mycket som händer i livet just nu, kanske också symbolik för 2017 som jag gärna flyger ifrån. Önskar mig halsbandet i silver ⭐️

 2. Så vackert! Är personligen dålig på att hitta fina enkla smycken att bära – och har jag väl hittat är jag dålig på att använda. men ett duvhalsband i guld skulle jag mer än gärna ha på mig!

  Kram

 3. Jag vill gärna vinna ett i silver ☺. En påminnelse om allt som hänt o kommer att hända i livet. Ha en fin tredje advent 🕊

 4. 🌟 Gillar verkligen Emmas smycken👌🏻 så mycke fint❤️ om jag har turen att vinna så önskar jag ett i silver💙❄️

 5. Åh det är så fint! Jag skulle önska det i silver om jag vann och det skulle garabterat bli en ny vardagsfavorit som skulle få följa med på äventyr varje dag!

 6. Skulle vara en dröm att vinna det vackra halsbandet i guld.
  Aldrig sett något finare🌟
  Trevlig söndagkväll önskar Ann-Charlotte

 7. Jag skulle bli så glad om jag om jag fick en duva av guld, vilken julklapp! Tack för en härlig blogg och alla fina bilder du visar. Mvh Helena

 8. Åh det halsbandet såg jag just idag i annons i tidningen och tänkte att jag verkligen skulle vilja äga ett! Guld – gärna.
  Josefine

 9. Har länge suktat efter detta fina halsband. Jag hoppas på silver om jag har lyckan att dra hem vinstlotten 😃✊🏼

 10. Jättefint smycke. Duvan i guld jag bli jätteglad för, skulle passa perfekt.. Hoppas på tur! Tack för alla fina bilder du visar.
  God Jul!

 11. silver

  Jag har upptäckt att flockar med duvor i Mellanösterns ödetrakter är ömsom vita ömsom svarta, när de gör ett slag i luften och byter riktning. Mycket fascinerande!

 12. Detta halsband i silver har stått överst på min önskelista i flera år, men är ännu inte i min ägo! Det är sällan jag unnar mig själv något utan familjens behov går oftast före, men precis som tidigare år står denna överst på önskelistan även i år och jag håller tummarna för vinst denna gång😍❤️🎁✊🏻

 13. Åhhh, så vackert halsband.
  Min favorit är det i guld, hade varit en fin gåva till min mamma som alltid finns närmast mitt hjärta.
  Tack för en underbar o proffsig blogg!

 14. Ett vackert silverhalsband hade varit fantastiskt att vinna. Måste passa på att berömma dig. Din blogg är en perfekt mix av allt möjligt tycker jag. God Jul & Ett Gott Nytt År!!!

 15. Ett ljuvligt halsband i guld⭐️som skulle symbolisera en nystart i hälsans tecken⭐️
  Jag önskar dig en ljus och glädjefylld julhelg fina Anna!

 16. Åh… superfint. Jag slänger in en liten chansning så här på fredag och ser om det går vägen. Fåglar är frihet för mig därför tycker jag det vore en härlig känsla att ha en fågel som smycke. Guldomvänd sedan ett litet tag tillbaka. God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg