Världens bästa julbord på Brygghuset i Fiskebäckskil.

 

 

Det har varit en tradition nu i 4 års tid – att äta julbord på BRYGGHUSET i Fiskebäckskil. Min syster ringde redan i september(!) för att boka bord en lördagskväll, men hör och häpna: det var redan fullbokat. Av den anledningen hamnade vi på Bjertorp Slott (LÄNK) och åt årets första julbord. Men alltså, om vi ska vara ärliga: inget går upp mot Brygghuset!

Så när restaurangen släppte några tider utvalda söndagar i december var jag inte sen på att boka. Så idag, vid lunchtid var det dags för mig, Fredrik, Helena och Christoffer att äta världens bästa julbord. Och så gott det var. Fantastiska sillinläggningar, kallskuret, lax, omelett, grönsaker, revbenspjäll, färska räkor och mycket mycket mer. Och desserter i världsklass!

Jag njöt ofattbart mycket av timmarna här och vi avrundade julbordet genom att nästan rulla ut för en liten promenad i det vackra samhället innan vi åkte hemåt igen. Julbordet på Brygghuset alltså, 10 av 10 köttbullar.

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Världens bästa julbord på Brygghuset i Fiskebäckskil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *