När tiden flyter ihop.

 

 

Alltså, ledighet! Bästa uppfinningen sedan glödlampan. Tid att bara vara, gå omkring i mjuka kläder, dricka kaffe, gå promenader med vänner och känna hur tiden flyter ihop och dagarna smälter samman. Älskar det!

Idag har det sannerligen varit en sådan dag. Träningspass på gymmet på morgonen, middag hemma följt av promenad med bästa Emilie. Och under eftermiddagen har jag lagt ansiktsmask, läst bok och så har vi haft svärföräldrarna på kaffebesök. Och nu? Nu luktar hemmet nybakat av saffran då jag har saffransgranola på G i ugnen. Längtar redan tills imorgon frukost!

 

 

4 kommentarer till “När tiden flyter ihop.

    1. Tack! Örhängena är från SNÖ of Sweden, dock fick jag dem i present för något år sedan så är tveksam om de fortfarande säljs…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg