Favoriter på mellandagsrean.

∼ innehåller adlinks ∼

Klänning (på 35% rea) – HÄR / Kappa (på 50% rea) – HÄR / Boots (på 50% rea) – HÄR / Plattång (på 20% rea) – HÄR / Väska (på 50% rea) – HÄR 

 

Hej på er! Mår ni bra? Jag tänkte jag skulle kika in och ge lite tips på favoriter som nu är på Mellandagsrea. Jag och Fredrik åkte ner till Göteborg i onsdags för att spana in rean i butikerna. Men alltså, h.e.r.r.e.g.u.d vilket kaos! Den första timmen gick OK men sedan var det så hysteriskt mycket folk att man, bokstavligt talat, fick armbåga sig fram. Och ja, då blir i alla fall inte jag så shoppingsugen.

Så ni kan nog lista ut att det inte blev så mycket fyndat i onsdags. Istället sitter jag nu, i lugn och ro, och spanar in rean på webbshopparna. Betydligt lugnare än hysterin i butikerna även om jag faktiskt föredrar fysisk shopping istället för online-varianten. Hur som helst. I kollaget ovan ser ni några favoriter som jag gärna klickat hem. Hur är det med er? Har ni fyndat något i dessa dagar?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg