SPA-time.

 

 

Åh jag är SÅ glad över att äntligen ha återförenats med mina älskade Kevin Murphy-produkter! Av bästa pappa fick jag schampo, balsam och en slags hårinpackning i julklapp från märket. Ända sedan jag introducerades för produkterna för drygt 1,5 år sedan har jag varit helt frälst. De doftar fantastiskt, gör mitt hår mjukt och glansigt och så känns de väldigt skonsamma mot håret samtidigt som de verkligen rengör på djupet. Andra, lite billigare, märken fungerar absolut men jag tycker mitt hår känns smutsigt redan bara 1-2 dagar efter duschen vid användning av dem så därför är jag så glad att återigen ha K.M-produkter till håret. Just detta schampo och balsam fungerar super för mitt hår och denna nya hårinpackning som ska läggas in efter dusch och inte sköljas ur gör att mitt hår just nu doftar magiskt. Så tack världens bästa pappa för de fina julklapparna ♥

Produkter från Kevin Murphy finns att köpa bland annat HÄR.

 

 

1 kommentar till “SPA-time.

  1. Åh, jag har också börjat med de produkterna sedan några månader och de är verkligen bra. Mitt hår känns mycket tjockare än vad det egentligen är och den där leave-in-grejen doftar härligt, även om jag var lite tveksam tilldoften i början. Men det gick över. Gott slut och gott nytt år till dig./Helén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg