Slow mornings.

 

 

God morgon hörni! Här hemma börjar morgonen lugnt. Frukost, morgonradio, tända ljus och kaffe medan himlen utanför fönstret sakta ljusnar och vittnar om en ny dag.

Igår var jag ju på bio med favoriterna och vi såg filmen om Ted Gärdestad. Alltså, en så himla fin film! Får ni möjlighet att se den så tveka inte: köp biljetter idag! Det kan ha varit den bästa filmen jag sett på länge och när eftertexterna rullade sent igår kväll ville jag bara gå hem och lyssna igenom alla Ted Gärdestads låtar. Vackert.

Om en liten stund ska jag ge mig ut på långpromenad och sedan ska jag packa väskan och förbereda inför 24 timmar i hemtrakterna, mysigt! Hoppas du får en fin lördag, vad du än har för dig!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *