En ny favorit i duschen.

 

 

Jag är (som säkert många andra) beroende av Rituals raklödderliknande tvålar (duschskum). De känns otroligt lyxiga och är något som jag gärna unnar mig under mina duschtillfällen. Som tur är har jag nära och kära som också uppskattar denna lyx och ett vanligt inslag i mina julklappar och födelsedagspresenter brukar vara dessa tvålar. Fantastiskt. Hittills har jag haft DENNA och DENNA som favorit men nu i jul fick jag doften ”Rosewood & Pine” och blev helt golvad. Fantastisk doft! Älskar dofter som drar lite åt det maskulina hållet och denna satt mitt i prick i mitt doftregister.

Så ja, jag har numera en ny favorit i duschen och jag ser fram emot många, härliga och löddrande stunder tillsammans.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “En ny favorit i duschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *