Twinpower.

 

Fotade av Maria Eberfors i Marrakech.

 

Det här med att ha en tvillingsyster alltså, magi! Att ha en person som är en exakt kopia av en själv kan vara bland det bästa som finns och den del i livet som jag är mest tacksam över. När vi gör saker tillsammans känner jag mig oövervinnerlig och hon är mitt bästa sällskap, i alla lägen. Så himla roligt att vi, i vuxen ålder, fortfarande utvecklas och gör saker tillsammans. Som reklamjobbet för Reebok, till exempel. Fick en liten sneak peek på materialet (både film och bilder) igår kväll och jag säger bara WOW! Vilken grej! Så otroligt stolt över både mig och Linn som genomförde jobbet och personerna vi arbetat med som skapat materialet är ju i absoluta toppklass. Vilket team!

Längtar tills jag får dela med mig av materialet till er ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Twinpower.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *