Obsessed.

 

 

Idag har jag haft en utmanande (men kul!) dag på jobbet. Det var en fotografering av vigselringar som skulle göras och då det blivit lite strul med fotografen fick jag hoppa in och agera fotograf av dessa guldskimrande ringar. Ljustält, lampor och diverse rekvisita gjorde jobbet lite enklare även fast det är sjukt svårt att fotografera ringar och diamanter. Har ni testat? Det är hur enkelt som helst att få bilder som är OK. Men att få sådär studiokvalitét på bilderna. Oj, vilken utmaning.

Men det var i alla fall roligt att testa på och nog lärde jag mig något, alltid. Och medan jag inväntade en del smyckesleveranser passade jag på att föreviga min nya favoritparfym. OBSESSED by CALVIN KLEIN. Vit lavendel och mysk (som vanligtvis utgör basen i maskulina parfymer) står för toppnoterna i denna doft och är troligtvis anledningen till varför jag gillar den så mycket – ÄLSKAR maskulina dofter! Fick parfymen av mamma i julklapp och har burit den varje dag sedan dess.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *