Sugen på nya jeans.

 

∼ innehåller adlinks ∼

1 – HÄR / 2 – HÄR / 3 – HÄR / 4 – HÄR / 5 – HÄR

 

Tog en titt i min garderob i helgen och insåg att jag nog behöver göra en rensning. Har inte gastronomiska mängder med kläder, men nog trängs både det ena med det andra i garderoben och jag inser att jag kanske bara använder 60% av min garderob och därför borde nog en rensning vara på sin plats. Det är också efter garderobsrensningar som jag inser vad jag saknar i garderoben och kan planera mina inköp bättre istället för att köpa den där sjuttonde stickade tröjan i samma gråa nyans.

Skulle jag gissa är det just på jeansfronten som jag behöver nytt. Idag har jag 3 stycken par jeans som jag varvar flitigt med andra plagg och även om dessa 3 par är fantastiska så hade det både varit kul och välbehövligt med lite nytt. Jag önskar att jag vore en tjej som klär i så kallade ”Mom-jeans”. Det är ju så snyggt! Men tyvärr är inte den designen optimal för min kroppstyp där jag har ganska korta ben, fylliga lår, bred rumpa och smal midja. Det enda som passar är skinny jeans med mycket stretch. Men visst vore det kul att få experthjälp någon gång på jeansfronten och kanske upptäcka en ny modell som jag ser smashing ut i. Ja, det vore nått. Men innan dess så drömmer jag mig bort på webbshopparna och gör mentala moodboards om min denimsäsong våren 2018.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Sugen på nya jeans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *