Hälsobrunch på Café Flora.

 

 

Idag på schemat stod brunch med finaste Emilie. Det var CAFÈ FLORA i Ljungskile som öppnade upp för Hälsobrunch dagen till ära och jag och Emilie var snabba på bollen och bokade bord i god tid för att säkra en plats. För när det vankas brunch på Café Flora så vill man inte missa det, tro mig.

 

 

Och vi anlände till en dignande buffé av hälsosamma godsaker och på borden trängdes fem(!) olika sorters nybakt bröd, bananpannkakor, chiapudding, ostar, ägg, frukt, pålägg, grönsaker, juicer och smoothies. Och så kaffe förstås. Och just hälsobrunch kan vara den bästa uppfinningen någonsin. För då får man tillfälle att äta cirka hur mycket som helst utan att känna att magen sprängs efteråt (som så ofta är fallet efter av ”vanlig” brunch innehållandes för mycket fett, socker och vetemjöl). Nej, hälsobrunch alltså. Bästa uppfinningen! Och vi satt i tre timmar och tog ikapp tid som saknat oss och gick varv efter varv för att hämta mer blåbär, rågbröd och färskpressad juice eller annat vi var sugna på att äta mer av. Vansinnigt gott! Och det var sedan med mycket belåtna miner som vi tog bilen hem och konstaterade att det var den bästa förmiddagen på länge.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *