På scen i Oslo inför 500 människor.

 

 

God morgon hörni!

Ni som följer mig på Instagram (@annastormphoto) såg igår att jag befann mig i Oslo på jobb hela dagen. Det var en bröllopsmässa som arrangerades i Oslo Konserthus och vi var på plats för att bland annat dela ut bröllopsmagasin (Bryllupsmagasinet i Norge) och prata med blivande brudpar. Och så skulle jag medverka uppe på scenen.

Och ja, haha jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle göra. Jag hade bara fått frågan om jag ville medverka uppe på scen under dagen och jag, som älskar utmaningar, tackade naturligtvis JA. Väg på plats fick jag veta att jag skulle medverka i en expertpanel på scen tillsammans med en frisör och en makeup artist och prata om bruden på hennes stora dag och allt som hör därtill. Fick inte reda på så mycket mer än så och det var med lite fjärilar i magen som jag hoppades att jag dels skulle förstå den norska diskussionen och alla frågor och att jag skulle ha ett svar på alla frågor och inte bara stå mumlandes på scen.

Och strax innan medverkan så fick jag sätta mig i sminkstolen och sedan fästes myggan på och vi leddes ut på scen. Och det var med ganska hög puls jag ställde mig framför 500 personer och berättade om de senaste trenderna, vad som gör ett bröllop 2018 unikt och så vidare. Och även om jag hade lite puls var det också väldigt roligt! Älskar att stå på scen och även om jag helst ser att jag är lite mer förberedd än vad jag var igår så är det något härligt också med det oförberedda och spontana. Och när vår medverkan var över traskade jag backstage och fick se modellerna som förberedde sig inför den vackra visningen och innan jag visste ordet av det hade det blivit kväll och dags för mig och mina kollegor att rulla hemåt igen.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *