Peppad för träningsåret 2018.

∼ innehåller adlinks ∼

Tights från Aim’n – HÄR / Collegetröja – HÄR / Hårsnodd – HÄR / Sporttopp – HÄR / Sneakers – HÄR

 

Januari innebär för väldigt många en ta-tag-i-träningen-period. Det märks inte minst av på gymmet då det är stört omöjligt att finna en ledig parkeringsplats utanför och då 90% av maskiner och vikter är uppbokade. Men även om det ligger en del fördomar bakom januari-träningen så är det ändå fantastiskt roligt att se så många människor som värnar om sin hälsa!

Själv är jag väldigt pepp på träningsåret 2018. Ska faktiskt kickstarta februari med ett Boot Camp tillsammans med Emil och bästa gänget. Tänk att det redan gått ett år sedan vi körde sist (LÄNK). Hur som helst är jag pepp på nya utmaningar (även om ryggen krånglar) och tänkte att lite nya träningskläder kunde sitta fint som en extra morot. Allt i kollaget ovan hade gärna fått ta plats i min träningsgarderob.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *