Slutproduktion och rosa päls.

 

Rosa fuskpäls – köpt i London / Halsduk – Lindex / Glasögon – Synsam

 

Hej fina ni! Denna vecka är det långa dagar på kontoret och mycket jobb som snurrar i skallen. Om 10 dagar skickar vi magasinen till tryck och i vanlig ordning är det kreativt-deadline-kaos. Härligt! Fast det känns i hjärnan att det är högvarv som gäller och att det blivit väldigt långa arbetsdagar det senaste. I måndags jobbade jag tillexempel mellan kl 08.00-23.00 och ja, man är lite mosig i hjärnan när man kommer hem om kvällarna, om vi säger så.

Så idag, då jag gick hem något tidigare än 23-tiden så har jag bara pysslat hemma. Lagat mat (fungerar lite som meditation för mig) och tagit ikapp tid med Fredrik som sticker till fjällen imorgon.

Och nu: Nu sitter jag och kan inte bestämma mig för om jag ska lägga mig i sängen och läsa bok eller ta en 20 minuters promenad. Sängen lockar mest men tror min hjärna hade mått bäst av frisk luft, lite motion och inga nya intryck.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Slutproduktion och rosa päls.

  1. Hej Anna! Kan du inte berätta om ditt jobb, hur du fick det, vad du gjort innan och vad det innebär. Vilken kompetens/erfarenhet tror du är bra att ha med sig? Jag är också i mediebranschen (jobbar som kommunikatör) och tycker att chefredaktör verkar vara ett riktigt kul jobb! Hade varit kul att höra om dina erfarenheter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *