Smoothiebowl med mango och passionsfrukt.

 

 

Hej hej hallå! Igår hade jag och Fredrik en härlig dag. Vi bestämde oss på morgonen för att ta en sväng till Göteborg och det blev nästan en heldag i Göteborg där en lyckad förmiddag av shopping följdes av besök hemma hos Sarah, Joakim och Bianca i deras nybyggda hus. Så himla fint och fantastiskt roligt att både se huset och träffa min bästa vän igen.

Och idag då? Idag planerar jag en dag hemma och att inte gå utanför lägenheten om mer än nödvändigt (för typ veckohandling, promenad eller liknande). Skönt! Började dagen med en smoothiebowl på mango och passionsfrukt och tänkte fortsätta förmiddagen åt att rensa min garderob för att få plats med gårdagens shoppingfynd. Vad gör du idag?

 

Smoothiebowl med smak av mango och passion (1 port)
1,5 dl fryst mango
2 st “puckar” fryst passionsfruktspuré
1/2 banan
2 dl naturell havre-yoghurt

Mixa alla ovanstående ingredienser, häll upp i en skål och toppa med valfri topping (jag hade riven kokos, pumpakärnor och granatäpple)

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *