Personliga favoritsmycken från Jane Kønig.

∼ i samarbete med Jane Kønig ∼

 

Ni som följt mig ett tag och som känner mig personligen vet att jag dagligen bär mitt “LOVE TAG-smycke” från Jane Kønig. Bokstaven A hänger alltid runt min hals och jag tycker smycket är fantastiskt vackert i sin enkelhet. Danskarna är ju så bra på det där; minimalistisk design. Halsbandet älskar jag och jag blev därför otroligt glad när jag blev tillfrågad om jag inte ville ha ytterligare ett smycke i min samling. Visst ville jag det! Jag valde återigen att köra på det egocentriska spåret och välja ännu en bokstav i mitt namn. Nämligen bokstaven S som står för första bokstaven i mitt efternamn. Detta hänge valde jag i en storlek större än A:et och kedjan jag valde till är även den lite längre så att det uppstår en fin asymmetri när jag bär båda smyckena samtidigt.

Utöver att dessa “LOVE TAG-smycken” är den optimala gåvan till sig själv så är de också otroligt vackra smycken att ge bort till någon man tycker om. Varför inte till exempel beställa en bokstav (eller en symbol) till någon du tycker om och ge på Alla Hjärtans Dag nu i veckan? Genialiskt, om du frågar mig. Görs beställningen redan idag hinner det förhoppningsvis komma fram innan onsdag och jag är övertygad om att flickvännen, bästa vännen eller mamman blir väldigt glad över ett sådan smycke.

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *